Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Θα μπορούσε να μην είναι…» – Εκτός ορίων ο πόλεμος ανάμεσα σε Κούλογλου και Παπαδημούλη

  Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου και Δημήτρη Παπαδημούλη.

  Ο κ. Κούλογλου μίλησε για την έξωση σε άνεργη γυναίκα από ένα από τα διαμερίσματα που αγόρασε για ενοικίαση και μεταβίβασε στον γιο του ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αλλά την Αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

  Παράλληλα ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action24 θύμισε και τη δέσμευση που είχε αναλάβει ο Δημήτρης Παπαδημούλης ,μετά την αποκάλυψη της “Παπαδημούπολης“, ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα ότι όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις ακινήτων θα καταλήγουν σε φιλανθρωπικές δράσεις. Και κάλεσε τους δημοσιογράφους να απευθύνουν στον κ. Παπαδημούλη την ερώτηση αν τηρεί αυτή τη δέσμευσή του.

  Πάντως, ο κ. Κούλογλου ανέφερε «Πιστεύω ότι δίνει τα χρήματα από τα ενοίκια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως έχει υποσχεθεί».

  Ωστόσο, όπως επεσήμανε σχετικά με τη δήλωση του κ. Παπαδημούλη ο οποίος, μετά τις αντιδράσεις, προσπάθησε να καθαρίσει το τοπίο λέγοντας ότι «Δεν ήταν έξωση» αλλά «ήταν διαταγή απόδοσης μισθίου» ο κ. Κούλογλου τόνισε πως «Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι έξωση».

  Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Κούλογλου ήταν το μοναδικό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε αντιδράσει έντονα όταν έγινε γνωστό το αποτύπωμα του Δημήτρη Παπαδημούλη στο real estate.

  «Όχι» στην αντιπροεδρία
  Αφού τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για την έξωση, μίλησε και για την αντιπροεδρία του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο κ. Κούλογλου συγκεκριμένα εξέφρασε την άποψη ότι «μετά από επτάμιση χρόνια θητείας ως αντιπρόεδρος της ευρωβουλής ο Δ. Παπαδημούλης θα έπρεπε να μη διεκδικήσει την επανεκλογή του (στις 18 Ιανουαρίου) στο όνομα της ανανέωσης».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ