Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη ο Πάτσης

  Την άρση ασυλίας του μέχρι πρότινος γαλάζιου βουλευτή Ανδρέα Πάτση, ο οποίος ως αδίστακτο «κοράκι» είχε στήσει φάμπρικα με τα κόκκινα δάνεια των φτωχοποιημένων Ελλήνων και έκανε ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλή και επέστρεψε τη σχετική δικογραφία στον εισαγγελέα.

  Η ασυλία του ανεξάρτητου βουλευτή Γρεβενών που διεγράφη από τη ΝΔ, ήρθη με ψήφους 274 υπέρ.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Πάτσης «πιάστηκε» να λαμβάνει δημόσιο χρήμα από τα ΕΛΤΑ, ενώ παράλληλα απέκρυπτε στοιχεία από το Πόθεν Έσχες και συμμετείχε σε εταιρίες της αλλοδαπής, καθώς συμμετείχε σε offshore εταιρείες, κάτι που απαγορεύεται.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα στοιχεία για τις παρανομίες του Πάτση ήταν γνωστά εδώ και καιρό, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αποφάσισε να κινηθεί με καθυστέρηση μετά τις τρομερές αποκαλύψεις για τις business του Πάτση με κόκκινα δάνεια και απευθείας αναθέσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ