Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η φωτογραφία που «καίει» τον Άδωνι και εξαφάνισε η Μανωλίδου (pic)

  Δεν ήταν μία απλή γκάφα του υπουργού ανάπτυξης. Ήταν ένα μέγα λάθος που θα μπορούσε να του δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

  Η Ευγενία Μανωλίδου όμως, επέδειξε εξαιρετικά… πολιτικά αντανακλαστικά και φρόντισε να εξαφανίσει την φωτογραφία την οποία είχε αναρτήσει στο ίνσταγκραμ μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

  Το πρόβλημα δεν ήταν η φωτογένεια του Άδωνη. Ήταν η επιλογή του να φορέσει ως «νεόπλουτος Ταμτάκος» ένα πανάκριβο παπούτσι Louis Vuitton και να το επιδεικνύει κιόλας στην κάμερα!

  Το επικίνδυνο φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν η «επίδειξη της γυφτιάς». Αλλά ο κακοπροαίρετος που θα απαιτούσε να μάθει πως ακριβώς πληρώθηκαν τα πανάκριβα παπούτσια που φορούσε στα πόδια του ο υπουργός.

  Μόλις η Ευγενία Μανωλίδου αντιλήφθηκε την επικίνδυνη γκάφα, φρόντισε άμεσα και εξαφάνισε την συγκεκριμένη ανάρτηση από τον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ με αποτέλεσμα αυτόματα να εξαφανιστεί από όλες τις ιστοσελίδες που την είχαν αναπαράγει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ