Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η φράση του Ανδρουλάκη που έβαλε «φωτιά» στα σενάρια συγκυβέρνησης – Κλείνει το μάτι στο Μαξίμου;

  Μια φράση του Νίκου Ανδρουλάκη κατά την διάρκεια της παρουσίασης των ψηφοδελτίων του κόμματος του «άναψε φωτιές», καθώς αναφερόμενος στα σενάρια διακυβέρνησης της χώρας, έφερε… αισιοδοξία στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ερμηνεύθηκε ως ένα κλείσιμο του ματιού και προς την ΝΔ για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης .

  «Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή χωρίς παζάρια για υπουργικές θέσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς, για πρώτη φορά, να αναφέρει τίποτα για προοδευτική διακυβέρνηση, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

  Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, έλεγαν ότι όλο το τελευταίο διάστημα τα στελέχη που στήριξαν στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Λοβέρδο έχουν αρχίσει να παίρνουν αποστάσεις στα σενάρια περί προοδευτικής διακυβέρνησης, υπενθυμίζοντας σε όλες τους τις εμφανίζεις την υπόθεση της Novartis .

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ