Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η Σακελλαροπούλου «δίνει» τον Δένδια για τη μη πρόσκληση του Ρώσου Πρέσβη

  Δεν έλαβε πρόσκληση ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα, Αντρεί Μασλοφ, από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την πρόσφατη εκδήλωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για το Διπλωματικό Σώμα.

  Ήταν μία ενέργεια που επικρίθηκε ιδιέταιρα, καθώς στη συγκεκριμένη εκδήλωση καλούνται οι διπλωματικοί εκπρόσωποι όλων των χωρών στην Αθήνα. Κοινώς, οι διπλωμάτες όλων των χωρών με τις οποίες η Ελλάδα διατηρεί διπλωματικές σχέσεις.

  Η μη αποστολή πρόσκλησης στον Ρώσο πρέσβη είναι πρωτοφανής και δεν συμβαδίζει με την πάγια διπλωματική τακτική να καλούνται οι πρεσβείες των χωρών με τις οποίες η Ελλάδα δεν έχει καλές σχέσεις ή θεωρούνται ακόμα και εχθρικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι ο Τούρκος πρέσβης είχε προσκληθεί κανονικότατα, την ώρα που η ηγεσία της χώρας του απειλεί την Ελλάδα.

  Μετά την κατακραυγή για την συγκεκριμένη ενέργεια, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξαναγκάστηκε να απαντήσει μέσω τον προσφιλών της «διαρροών» (Καθημερινή). Η Πρόεδρος λοιπόν ισχυρίζεται πως η σχετική εισήγηση για την μη πρόσκληση του Ρώσου πρέσβη, είχε γίνει από το υπουργείο εξωτερικών!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ