Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η Καθημερινή αποκαλύπτει ποιος πρωτοκλασάτος υπουργός θα αναλάβει νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

  Ακόμη και αν οι εκλογές γίνουν το 2023 –κάτι που είναι πιθανό– βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογικό έτος και αυτό σημαίνει πως στο παρασκήνιο οι σκέψεις με φόντο τις κάλπες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, όπως χαρακτηριστικά γράφει η στήλη “Θεωρείο” της “Καθημερινής”. 

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ένας πρωτοκλασάτος υπουργός και από τους πλέον επιτυχημένους στο έργο του έχει βολιδοσκοπηθεί για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς όταν προκηρυχθούν εκλογές ο Οικονόμου, ως βουλευτής Φθιώτιδας, είναι βέβαιο πως θα αφοσιωθεί στην περιφέρειά του.

  Καταλάβατε, συνεπώς, πως ο υπουργός που «παίζει» για εκπρόσωπος δεν είναι βουλευτής και αν αναλάβει τελικά την πρόκληση θα είναι υποψήφιος στο Επικρατείας και όχι στην περιφέρεια που θεωρείται πως έχει «κλειδώσει».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ