Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Η κάμερα έπιασε τον Μητσοτάκη: «Μόνο για τα πανηγύρια είναι» – Για ποιους το λέει (vid)

  Η αλήθεια είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι γνωστός… ρήτορας καθώς ουκ ολίγες φορές έχει υποπέσει σε λεκτικά ολισθήματα.

  Ωστόσο, την Πέμπτη, κατά την περιοδεία του, στο προπύργιο του Αντώνη Σαμαρά, στην Καλαμάτα, η κάμερα «συνέλαβε» τον πρωθυπουργό να υποστηρίζει πως οι βουλευτές του είναι… για τα πανηγύρια(!)

  Ειδικότερα, ενώ έκανε περίπατο στην κεντρική αγορά, κάποια στιγμή τον πλησίασαν δύο πολίτες και είχαν μία σύντομη συνομιλία.

  Ωστόσο, ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο να λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης πως: «βουλευτές (σ.σ. της ΝΔ) περνάνε», εννοώντας πως επισκέπτονται την περιοχή.

  Την ίδια στιγμή, ένας άλλος πολίτης λέει στον Κυρ. Μητσοτάκη: «Να τους βάλεις να χορεύουν όλοι στο ένα πόδι».

  Και τότε, για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος ξέρει λέει χαμογελώντας: «Εγώ ξέρω ότι μόνο άλλη δουλειά δεν κάνουν, μόνο για τα πανηγύρια είναι».

  Λεκτικό ολίσθημα, «άδειασμα» ή κακή αίσθηση του χιούμορ;

  Δείτε τα βίντεο:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ