Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η αγωνία του Μαξίμου για δύο δημοσκοπήσεις που αποκαλύπτει ιστοσελίδα που στηρίζει Τσίπρα και Δένδια

  Σήμερα ολοκληρώνονται, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελιδα που στηρίζει Τσίπρα και Δένδια ieidiseis.gr, οι δύο πανελλαδικές δημοσκοπήσεις που ξεκίνησαν τη Δευτέρα, δύο μέρες μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

  Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, στο Μαξίμου αναμένουν με αγωνία τα ευρήματα που θα αναδείξουν, καθώς το ερωτηματολόγιο αφορά όλα τα μεγάλα ζητήματα της περιόδου: Από την υπόθεση των παρακολουθήσεων μέχρι τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες, την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

  Θα είναι ένα πρώτο μήνυμα του πώς «άκουσε» η κοινωνία τα όσα εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης για να βγει ο φετινός δύσκολος χειμώνας και ένα δεύτερο, πιο κατασταλαγμένο μήνυμα για το πως εισπράττουν την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ