Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Η ήττα Λοβέρδου σημαίνει ήττα του Μητσοτάκη

  Με μία πολύ ενδιαφέρουσα επισήμανση «διαβάζουν» στην Κουμουνδούρου το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής της εσωκομματικής κούρσας στο ΚΙΝΑΛ, με το βλέμμα στραμμένο στο… μέλλον.

  «Η καθαρή αντιΣΥΡΙΖΑ γραμμή την οποία εξέφραζε ο κ. Λοβέρδος ηττήθηκε. Σημειώνεται ότι οι άλλοι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ τόσο καιρό κατήγγειλαν προσπάθεια διαμόρφωσης του αποτελέσματος υπέρ του κ. Λοβέρδου από την κυβέρνηση μέσα από την μαζική προσέλευση στις κάλπες του μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας», έλεγαν χθες το βράδυ ανώτατες κομματικές πηγές «ακτινογραφώντας» την ψήφο των 270.000 μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ, για να προσθέσουν το εξής:

  «Η αποτυχία Λοβέρδου συνιστά αποτυχία Μητσοτάκη, το μέγεθος της οποίας φωτίζεται ακόμα περισσότερο εάν συνδυαστεί με την εικόνα που είχαν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα οι δημοσκοπήσεις».

  Προωθημένο…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ