Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ηχηρό «όχι» Τσιόδρα στη νέα πρόταση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  Στις 12 Απριλίου θα ανοίξουν τα λύκεια όλης της χώρας σύμφωνα με της απόφαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Η συνεδρίαση των ειδικών έγινε μέσα σε πολλές διαφωνίες που καταγράφηκαν ως προς τις κυβερνητικές προτάσεις για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.

  Η πιο ηχηρή διαφωνία αφορά τον Σωτήρη Τσιόδρα. Ο επικεφαλής της επιτροπής ήταν αρνητικός στο άνοιγμα των σχολείων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ieidiseis.gr η πρόταση του Τσιόδρα ήταν να μην ανοίξουν τα σχολεία στις περιοχές στο βαθύ κόκκινο, δηλαδή στη μισή Ελλάδα.

  Μάλιστα ο ίδιος έχει εκφράσει προβληματισμούς για το εργαλείο των self tests και αν αυτό θα χρησιμοποιηθεί σωστά μέχρι την Κυριακή για να ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα.

  Η διαφωνία του σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ήταν ηχηρή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ξαφνική ανατροπή με τις ανακοινώσεις που θα γίνουν από τους αρμόδιους υπουργούς Βασίλη Κικίλια και Νίκη Κεραμέως το απόγευμα.

  Μάλιστα, αρκετοί ειδικοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για το άνοιγμα όλων των τάξεων σε όλη τη χώρα με δικά τους επιχειρήματα. Νωρίτερα η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως, στην διάρκεια της τοποθέτησης της εισηγήθηκε να ανοίξουν και οι τρεις βαθμίδες του Λυκείου και όχι μόνο η Γ’, όπως είχε αρχικά εξεταστεί σε όλη την Ελλάδα. Και αυτό γιατί οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση σε συνδυασμό με τη διαζώσης εκπαίδευση.

  Η ηχηρή άρνηση Τσιόδρα πιθανό να φέρει σημαντικές εξελίξεις ως προς την επιτροπή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που σημειώνουν ότι η επιτροπή των ειδικών που δίνει προτάσεις για τα υφιστάμενα μέτρα έχει χάσει την αξιοπιστία της.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ