Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ετοιμάζεται για υποψηφιότητα στις εκλογές η Ματίνα Παγώνη;

  Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές η «γαλάζια» Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία σχολιάζοντας και τις αυξητικές τάσεις κρουσμάτων και νοσηλειών στη χώρα μας, επέκρινε την απόφαση της Κυβέρνησης να άρει την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

  «Όχι, δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν είναι συζήτηση να γίνει τώρα. Είμαι και παραμένω γιατρός», σχολίασε σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής.

  Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

  Η κ.Παγώνη χαρακτήρισε μεν «αναμενόμενη και λογική» την αύξηση των κρουσμάτων και εξήγησε ότι «οι εξάρσεις και οι υφέσεις θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες. Αυτό που έχει σημασία είναι πως θα κινηθούν οι δείκτες των θανάτων και των διασωληνωμένων».

  Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες οι παραλλαγές 4 και 5 του κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί στην Αττική αλλά και στην Κρήτη. Τι συμβαίνει όμως με αυτές τις παραλλαγές;

  «Η παραλλαγή 4 είναι πιο μεταδοτική και ενδέχεται να έχει πιο βαριά συμπτώματα, καθώς ασθενείς στους οποίους χορηγείται αντιική αγωγή και επιστρέφουν στα σπίτια τους, κάνουν πυρετούς ακόμα και 39 με 40 με αποτέλεσμα να φοβούνται και αμέσως να επικοινωνούν με τους γιατρούς τους», είπε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

  Και επέκρινε το γεγονός ότι η μάσκα βγήκε και από τους εσωτερικούς χώρους: «Βγάλαμε νωρίς τις μάσκες, θα έπρεπε να έχουν διατηρηθεί υποχρεωτικές στους εσωτερικούς χώρους έως τις 10 Ιουλίου. Οι πολίτες να φορούν μάσκα όπου υπάρχει συνωστισμός. Η εμπειρία δύο ετών δείχνει πως η μάσκα προστάτευσε το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο από τον κορωνοϊό αλλά και από την γρίπη».

  Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ