Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Εσωκομματικές γκρίνιες για τον Μητσοτάκη και τους υπουργούς από τη… Ζιμπάμπουε

  Παρότι ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής έχει ξεκαθαρίσει προς όλους τους συνομιλητές του ότι δεν σκοπεύει να ζητάει χάρες ή «μερτικό» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό δεν σημαίνει ότι η «καραμανλική» πτέρυγα δεν έχει… αξιώσεις.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, αρκετοί «καραμανλικοί» διαπιστώνουν με πικρία, στις μεταξύ τους συζητήσεις, πως όσα στελέχη του κόμματος αναφέρονται πολιτικά στον πρώην πρωθυπουργό παραμένουν «εκτός ραντάρ» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Αυτονοήτως, η υπουργοποίηση του, εκ Κύπρου ορμώμενου, Χρήστου Στυλιανίδη ενέτεινε αυτές τις συζητήσεις, με κάποιους «καραμανλικούς» να επιμένουν να λένε για τον πρωθυπουργό ότι… «είναι ικανός να ψάξει και στη Ζιμπάμπουε υπουργούς, προκειμένου να μην υπουργοποιήσει κι άλλους νεοδημοκράτες». Μια ωραία ατμόσφαιρα…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ