Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Επιστροφή – βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Τσίπρα

  Θα αριθμεί ξανά 86 βουλευτές η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού “επαναπατρίζεται” ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Θυμίζουμε ότι ο βουλευτής Β2 περιφέρειας του Δυτικού Τομέα Αθήνας, διαγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2021 με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της… ακραίας ρητορικής του σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου.


  Πιο συγκεκριμένα τοποθετούμενος για την πανδημία είχε χρησιμοποιήσει την φράση “δολοφονίες” προκειμένου να περιγράψει την πολιτική της κυβέρνησης. Την χρήση του όρου είχε αποδοκιμάσει έντονα η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Με παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα είχε ζητηθεί από τον βουλευτή να ανακαλέσει και όταν αυτός αρνήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την διαγραφή του.
  Για την επαναφορά του Π. Κουρουμπλή στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αποσταλεί οι ανάλογες επιστολές του ιδίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πώς έπαιξε η στάση του Π.Κουρουμπλή το τελευταίο 10μηνο, αφού ήταν συνεπής όσον αφορά την πολιτική του συμπεριφορά.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnews247.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ