Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Εξαγριώθηκαν στη ΝΔ με τη Δόμνα Μιχαηλίδου – Έφαγε άκυρο και από τον ΣΥΡΙΖΑ

  Κάτι πρωτοφανές κατάφερε η Δόμνα Μηχαηλίδου, λόγω της πολιτικής της απειρίας: εξαγρίωσε και την τοπική Νέα Δημοκρατία της Β΄ Πειραιά, έφαγε συγχρόνως άκυρο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Πώς έγινε αυτό: η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είχε κανονίσει την περασμένη Τρίτη να κάνει περιοδεία με τη βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων στη Νίκαια, 22 χρόνια μετά τον… σεισμό. Κάλεσε και τον δήμαρχο της περιοχής και ακολούθως το… ανακοίνωσε ως τετελεσμένο στα στελέχη και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εξεπλάγησαν.

  Οπως είναι λογικό, η περιοχή έγινε άνω-κάτω. Τελικά την κατάσταση έσωσε ο τοπικός δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί για υγειονομικούς λόγους, εξηγώντας αναλυτικά στην υφυπουργό τι συμβαίνει σήμερα στην περιοχή που επρόκειτο να επισκεφθεί.

  Λεπτομέρεια που αναφέρει η Καθημερινή: ο δήμαρχος είναι φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το κυβερνητικό στέλεχος να εκτεθεί και στα μάτια των τοπικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Η επίσκεψη βεβαίως ακυρώθηκε.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ