Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εκνευρισμένος αποχώρησε από τη βουλή ο Σταϊκούρας!

  «Τα πήρε» ο υπουργός Οικονομικών, και μάλιστα δι’ ασήμαντον αφορμή. Το επεισόδιο έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής όπου ο Χρήστος Σταϊκούρας μπήκε, ήθελε να μιλήσει και όταν κατάλαβε ότι πρέπει να περιμένει, σηκώθηκε και έφυγε!

  Συγκεκριμένα στην Ολομέλεια συζητείτο ο νέος φορολογικός κώδικας παρουσία του υφυπουργού Χρήστου Βεσυρόπουλου. Ο Χρ. Σταϊκούρας δεν ήταν στη συνεδρίαση και ήρθε στις 11.30 ζητώντας να μιλήσει για λίγο επί του νομοσχεδίου και να φύγει. Ο υπουργός ήθελε να πάει στην Αγχίαλο Μαγνησίας στην κηδεία του Γιώργου Τριαντόπουλου, πατέρα του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου.

  Όμως ο λόγος είχε ήδη δοθεί στον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο υπουργός είπε θα μιλούσε για 5 λεπτά για να φύγει και ρώτησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης πόση ώρα θα μιλούσε εκείνος. «Για 20 – 25 λεπτά», απάντησε ο Κ. Βελόπουλος.

  Έτσι ο Χρ. Σταϊκούρας σηκώθηκε και έφυγε από τη Βουλή και πήγε στο Βόλο!

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ