Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Είναι που είναι «αχώνευτος» με τέτοιες δηλώσεις κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην «ενσωμάτωσή» του

  Μπορεί να έχουν περάσει τρία ολόκληρα 24ωρα από την δημόσια… απόφανση του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου ότι «δεν υπάρχει έρευνα που να δείχνει ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό», ωστόσο, η… «καζούρα» που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ δεν λέει να τελειώσει. 

  Ο υπουργός Επικρατείας, που ούτως ή άλλως εδώ και καιρό διεκδικεί όλο και περισσότερο «χώρο» στη διαχείριση της πανδημίας, κατηγορείται από πολλούς «γαλάζιους» βουλευτές ότι με αυτά που λέει εκθέτει την κυβέρνηση και προκαλεί το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκά να πετύχει. 


  Βεβαίως, η κυβέρνηση γενικώς έχει έφεση στις μελέτες και τις έρευνες, αφού ως πρόσφατα το Μαξίμου επιχειρηματολογούσε ότι «δεν υπάρχει έρευνα που να δείχνει ότι κολλάει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς». 


  Όμως, όπως και να έχει, είναι που είναι «αχώνευτος» για μεγάλο μέρος της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Άκης Σκέρτσος με τέτοιες δηλώσεις κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην «ενσωμάτωσή» του.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ