Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση – βόμβα δείχνει σχεδόν ισοπαλία ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

  Μια έρευνα που έγινε τηλελωνικά από την εταιρεία RealPolls για λόγαριασμό της εφημερίδας Δημοκρατία ανατρέπει τα ως τώρα δεδεμένα.

  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ έπεσε στο 4,6% και η ΝΔ πέφτει στο 29% από 30,3% στην αντίστοιχη έρευνα του Φεβρουαρίου.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει σχεδόν κατά μία μονάδα τα ποσοστά του, σε 24,4% από 23,5%. Το ΚΙΝΑΛ υποχωρεί στο 10,2% από το 11,1% που είχε τον Φεβρουάριο.

  Στο ερώτημα «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα» διατηρείται το προβάδισμα Μητσοτάκη, αλλά με τη διαφορά μειωμένη κατά 6% από τον Φεβρουάριο.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρείται καταλληλότερος από το 38,7% των ερωτώμενων, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας από το 29,6%, ενώ τον Φεβρουάριο είχαν 42% και 27% αντίστοιχα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ