Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσίευμα – βόμβα: Τι μοιράζουν στο παρασκήνιο ο Τσίπρας με τον Ανδρουλάκη

  Η υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη κάποιων υψηλά ιστάμενων στον ΣΥΡΙΖΑ να βρουν έναν τρόπο προσέγγισης με το ΠΑΣΟΚ ενόψει όχι μόνο των εθνικών, αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

  Διαβάστε τι αποκαλύπτει το secret της εφημερίδας Παραπολιτικά:

  Μια σκέψη είναι να βρουν πώς θα «μοιράσουν» με τον Νίκο Ανδρουλάκη δήμους και περιφέρειες, με επίκεντρο τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής. Δηλαδή να βρεθεί ένα πρόσωπο που να έχει αναφορές στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα στηριχθεί από κοινού από τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και να γίνει το αντίστροφο στην Περιφέρεια Αττικής.

  Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι στην Κουμουνδούρου ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την Περιφέρεια Αττικής, όπου θεωρούν πιο πιθανή την επικράτηση ενός κοινού υποψηφίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ