Δηλητηριώδη σχόλια από την «καραμανλική» πτέρυγα της ΝΔ για τον Μητσοτάκη και τα «Σημιτικά» συνθήματα

Δηλητηριώδη σχόλια ακούγονται τούτες τις μέρες στην «καραμανλική» πτέρυγα της ΝΔ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την… έφεσή του στους «σημιτικούς» και τον πρώην πρωθυπουργό. Μάλιστα, τα εν λόγω σχόλια δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις κατά καιρούς αξιοποιήσεις στελεχών που είχαν συνδεθεί με τον σημιτικό «εκσυγχρονισμό», αλλά ακόμη και με τη… σημειολογία.

Σύμφωνα με το matrix24.gr, «καραμανλικοί» δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν το σύνθημα που είχε αναρτηθεί πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την πρόσφατη παρουσία του στη ΔΕΘ: «Η Ελλάδα αλλάζει», έγραφε η οθόνη πίσω από τον πρωθυπουργό και αρκετοί εκ των συνομιλητών της στήλης θυμήθηκαν ότι αυτό ήταν το σύνθημα του Κώστα Σημίτη στις εκλογές του 2000.

«Ακόμη και τα συνθήματα αντιγράφει», έλεγαν σκωπτικά οι ίδιες, αμιγώς «καραμανλικές» πηγές, που… δεν ξεχνούν εύκολα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...