Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Δεν το είχε συνειδητοποιήσει: Στο φως ο άγνωστος διάλογος ανάμεσα σε Δένδια και Μπογδάνο

  Σαστισμένος, καθώς φέρεται να μην είχε συνειδητοποιήσει ότι το ξέσπασμα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια αφορούσε αποκλειστικά εκείνον, ήταν χθες στην Βουλή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Open και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος, μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο Κ. Μπογδάνος πήγε και βρήκε τον Ν. Δένδια.

  «Υπουργέ για εμένα τα είπες αυτά; Γιατί τα είπες;», τον ρώτησε για να λάβει αμέσως την απόλυτη απάντηση του Νίκου Δένδια στον ενικό: «Αυτά που είπες είναι απαράδεκτα».

  Αμέσως μετά ο υπουργός Εξωτερικών έφυγε για να πάει στο γραφείο του και ο Κ. Μπογδάνος έλυσε την… απορία του.

  Λίγο μετά έγινε γνωστή και η ανακοίνωση για την διαγραφή του από το κόμμα…

  Άνθρωποι που ήταν παρόντες ανέφεραν πως το τετ-α-τετ των δύο ανδρών δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα, με τον Ν. Δένδια να είναι φανερά εκνευρισμένος και να μην θέλει να μιλήσει μαζί του.

  Μάλιστα δεν είναι λίγοι και εκείνοι που είχαν αμφιβολίες για την απορία του Κ. Μπογδάνου καθώς αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τον Ν. Δένδια την ώρα της παρέμβασης του στην Βουλή, το βλέμμα του δεν στρέφεται καθόλου στα έδρα της αντιπολίτευσης, αλλά είναι αποκλειστικά «καρφωμένο» στο μέρος που κάθονται οι βουλευτές της ΝΔ.

  Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών εξοργίστηκε από τις αντικομουνιστικές αναφορές του Κ. Μπογδάνου αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας.

  «Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη.», σημείωσε μεταξύ άλλων.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ