«Δεν πάει άλλο. Έχει ξεφύγει. Είναι πρόβλημα του Τσίπρα και όχι του…» – Βαρύ κλίμα για Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και από φίλους του

Εξαιρετικά βαρύ είναι πλέον το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη.

Αν και για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας επιδεικνύει… ιώβειο υπομονή -καίτοι κράτησε σαφείς αποστάσεις μιλώντας στο Kontra στα περί «Κολοκοτρώνηδων» και «δωσιλόγων»- αρκετοί «προεδρικοί» έχουν απαυδήσει με τη συμπεριφορά του συντρόφου τους.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Πολάκης έφτασε στο σημείο να… απαντήσει ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα επιμένοντας στην… ιστορική αναδρομή, έδειξε σε πολλούς πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει πλέον ξεφύγει από τα -όποια- όρια και δεν κάνει πίσω ούτε απέναντι στον αρχηγό του… Και αυτό, όπως λένε οι ίδιοι παράγοντες, είναι… «πρόβλημα του Τσίπρα και όχι του Παύλου».

ΠΗΓΗmatrix24.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.