Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Για μερικά «σάπια μήλα» κινδυνεύει το Ευρωκοινοβούλιο»

  “Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη επειδή, για μερικά ‘σάπια μήλα’, ένα φρούριο της δημοκρατίας όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κινδυνεύει να σπιλωθεί”. Αυτό δήλωσε σήμερα το πρωί ο Ιταλός ΥπΕξ Αντόνιο Ταγιάνι στο Rainews, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Agenzia Nova.

  Σύμφωνα με τον Ταγιάνι “η ζημιά έχει προκύψει από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ‘τσεπώσει’ σημαντικές μίζες από ξένους παράγοντες, ο θόρυβος των ΜΜΕ έχει δημιουργήσει μια αρνητική αντίληψη στους Ιταλούς πολίτες, αλλά πρέπει να πούμε ότι οι περισσότεροι βουλευτές είναι καλοί άνθρωποι”.

  Ολοκληρώνοντας πρόσθεσε πως “δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι όλο το Κοινοβούλιο είναι έτσι: ακόμη και ο Ιούδας καθόταν στο τραπέζι του Μυστικού Δείπνου”.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ