Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Γαλάζιοι» φόβοι για το «ασφαλιστικό-Πινοσέτ» εντός και εκτός κυβέρνησης

  Μπορεί ο Κωστής Χατζηδάκης και ο αρμόδιος υφυπουργός, Πάνος Τσακλόγλου, να έχουν μόνο πλεονεκτήματα να παρουσιάσουν για το νέο επικουρικό ασφαλιστικό, που μετατρέπει το αναδιανεμητικό σύστημα σε κεφαλαιοποιητικό, ωστόσο ένας… «γαλάζιος» φόβος έχει αρχίσει να απλώνεται όχι μόνο στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, αλλά ακόμη και εντός του υπουργικού συμβουλίου.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, μετά το ξέσπασμα της σκληρής πολιτικής σύγκρουσης για τα εργασιακά, δεν είναι λίγα τα κυβερνητικά στελέχη που εισηγούνται στον πρωθυπουργό να υπάρξει μία επικοινωνιακή αντεπίθεση από την κυβέρνηση, ώστε να μην βρεθεί ξανά απομονωμένο το Μαξίμου και το υπουργείο Εργασίας.

  Εξάλλου, μπορεί το εργασιακό να πέρασε χωρίς διαφοροποιήσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει ένα «μασάζ» στους συμπολιτευόμενους βουλευτές, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους. Άλλωστε, είναι γνωστό πως «πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, μία φορά όμως σπάει…»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ