Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Παπαχελάς, μία απρόσμενη αναβάθμιση, η κυρία των Τουρκοβουνίων και ο μπαξές της… νομενκλατούρας

Periodista Στον Άρειο Πάγο φαίνεται υπήρξε μια απρόσμενη αναβάθμιση κάποιας φίλης δικαστίνας. Κύριε Παπαχελά, πρέπει να ενημερώστε τον κύκλο σας και την κυρία των Τουρκοβουνίων, ότι...
More

  Latest Posts

  «Βόμβα»: Ποιον πασίγνωστο δημοσιογράφο θέλει υποψήφιο ο Τσίπρας

  Τη στενή σχέση που απέκτησε ο Αλέξης Τσίπρας με την Εκκλησία κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του δεν έχει σκοπό να την εγκαταλείψει, αλλά αντίθετα επιθυμεί να την κάνει «επίσημη».

  Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να έχει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του κάποιο πρόσωπο που θα συμβολίζει αυτή τη σχέση και θα δείχνει πως η αξ. αντιπολίτευση έχει σταθερούς δεσμούς με την Ελλαδική Εκκλησία.

  Όπως γράφει η στήλη “Θεωρείο στην Καθημερινή” ιδανικότερο πρόσωπο για να συμβολίσει αυτή τη σχέση είναι ο Κώστας Δήμτσας, στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου και πρόσωπο με έντονη κοινωνική προσφορά μέσα από τις τάξεις της Εκκλησίας, κάτι που «ταιριάζει» στην αξ. αντιπολίτευση. 

  Ο Δήμτσας διετέλεσε και διοικητής του Αγίου Ορους επί ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και μετά το 2019 εξακολουθεί να αποτελεί ατύπως τον σύνδεσμο μεταξύ Αρχιεπισκοπής και Κουμουνδούρου.

  Όπως συμπληρώνει η στήλη της εφημερίδας:

  Δεν ξέρω αν τελικά συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια, καθώς εξαρτάται από τον ίδιο, η επιθυμία πάντως του κόμματος είναι δεδομένη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ