Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Βόμβα: Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Κατερινόπουλος

  Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έγινε γνωστός από στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Ο απόστρατος αξιωματικός στη ελληνικής αστυνομίας είχε πάντα σοβαρές παρατηρήσεις, γεγονός που δεν περνούσε απαρατήρητο στους τηλεθεατές.

  Μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή, βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο λόγω της υπόθεσης της Πάτρας. Ήταν μάλιστα από τους πρώτους που μίλησαν ανοιχτά για ενοχή της μητέρας των τριών παιδιών.

  Αυτό ήταν αρκετό για να τον φέρει και πάλι στο προσκήνιο και να εκτοξεύσει τη δημοφιλία του.

  Αυτή τη δημοφιλία θέλει να εκμεταλλευθεί το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει δεχθεί πρόταση για να είναι υποψήφιος στις εκλογές στον δυτικό τομέα της Αττικής.


  Έχει ξεκινήσει και προεκλογικές περιοδείες σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Εισπράττει μάλιστα πολλή αγάπη και συμπάθεια από τους πολίτες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ