Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Αυτές είναι οι μυστικές δημοσκοπήσεις που διαρρέουν από το Μαξίμου

  Το διήμερο του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον δεν έχει καταγραφεί ακόμη στις δημοσκοπήσεις. 

  Σύμφωνα όμως με τις πρώτες κυβερνητικές εκτιμήσεις και όπως μεταδίδει το topontiki.gr αναμένεται να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό από θετικές γνώμες. Στην κυβέρνηση αισιοδοξούν πως μετά και την ανακοίνωση του τελευταίου πακέτου μέτρων για τους λογαριασμούς του ρεύματος η εικόνα θα αλλάξει. 

  Γνωρίζουν πως τα μέτρα θα αρχίσουν να φαίνονται στις τσέπες των πολιτών από τον Ιούνιο. Σημειώνουν επίσης ότι από τον Ιούλιο θα ανασταλεί στο μεγαλύτερο μέρος της η ρήτρα αναπροσαρμογής. Ακριβώς μετά τον Ιούλιο πιστεύουν πως η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα επανέρχεται σταθερά αν και με αργούς αριθμούς στο διψήφιο ποσοστό.

  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού. Η δημοφιλία του είναι ψηλά, η επίσκεψη στις ΗΠΑ αλλά και τα γενναία μέτρα θα έχουν θετικό πολιτικό αντίκτυπο για την κυβέρνηση», σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι. 

  Στην κυβέρνηση θεωρούν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ότι θα αποφασιστεί η έξοδος της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας στα τέλη Αυγούστου. Με αυτόν τον τρόπο η χώρα θα μπορεί να προσβλέπει σε νέες αναβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει από τους οίκους αξιολόγησης, με ορίζοντα την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας το 2023. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ