Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Αποχαιρετά την πολιτική ο Σαμαράς: Οι… μύχιοι πόθοι του που αναστατώνουν τον Μέγαρο Μαξίμου

  Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική πριν από τις επόμενες εκλογές έχει λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Αντ. Σαμαράς. Έχουν ενημερωθεί σχετικά –διά της πλαγίας οδού– και στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Το 2023, όταν λήγει συνταγματικά η θητεία της σημερινής κυβέρνησης και ανοίγει ο δρόμος για νέα προσφυγή στις κάλπες, ο πρώην πρωθυπουργός θα διανύει το 72ο έτος της ηλικίας του και, όπως λένε συνομιλητές του, θεωρεί πως ό,τι είχε να προσφέρει στη χώρα και στην παράταξη το έπραξε και με το παραπάνω.

  Πρόθεσή του είναι τα επόμενα χρόνια να ασχοληθεί ενεργά και επισταμένα με την οργάνωση και τη χρηματοδότηση του ιδρύματος που φέρει το όνομά του, βασικός σκοπός του οποίου θα είναι η έρευνα, η μελέτη και η προβολή του έργου του στη διάρκεια της παρουσίας του στον πολιτικό στίβο.

  Για τον λόγο αυτό θα μεταφέρει στο ίδρυμα όλο το αρχείο του, που αποτελείται από εκατοντάδες φακέλους και χιλιάδες έγγραφα και ντοκουμέντα που έχουν να κάνουν με γεγονότα και πρόσωπα της ιστορίας της χώρας τα τελευταία 50 χρόνια.

  Ο κ. Σαμαράς εκτιμά (προσδοκά) ότι μέσω του ιδρύματος θα καταφέρει να ενισχύσει την πολιτική υστεροφημία του και παράλληλα να ανασκευάσει (διορθώσει) ορισμένες πτυχές της πολυτάραχης πολιτικής διαδρομής του.

  Στο μεταξύ, από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση αλλά ούτε και διάψευση σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι πρόθεσή του είναι να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση των Μνημονίων με τα Σκόπια.

  Πληροφορίες που έχουν ως πηγή παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου και δεν είναι σαφές αν στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα ή πρόκειται για… μύχιους πόθους.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ