Αναστάτωση σε πολυτελές εστιατόριο της Αθήνας προκάλεσε η συνάντηση – έκπληξη δύο κορυφαίων πολιτικών προσώπων – Σοκαριστικοί διάλογοι (Δείτε ποιοι είναι)

Ζεύγος – στην πολιτική και όχι στην πραγματική ζωή – ήταν αυτό που προκάλεσε αναστάτωση στους θαμώνες πολυτελούς εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

Ο λόγος για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον – λέγε με εθνικό κεφάλαιο – Ευάγγελο Βενιζέλο που συνέφαγαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, αφήνοντας τους θαμώνες άναυδους.

Μην πάει ο νους σας στην χυδαιότητα και τον λαϊκισμό. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν εξαιρετικά συγκρατημένος πάνω από τα εδέσματα, σε αντίθεση με την πρόεδρο η οποία έτρωγε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Το πραγματικό μενού, ήταν το θέμα της συζήτησης, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόεδρος και ο πρώην αντιπρόεδρος συμπλέουν πολιτικά. Είναι ομοϊδεάτες.

Και η θεματολογία της συνάντησης θαρρείς ότι «σκεπαζόταν» από μία γιγαντιαία αφίσα, σαν αυτή που δημιούργησαν οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές, στην οποία δέσποζαν τα πρόσωπα του Κυριάκου και του Όρμπαν.

Η επίθεση λοιπόν που θύμισε «σαβάνα», δεν ήταν αποτέλεσμα των γαστριμαργικών επιλογών του κ. Βενιζέλου, αλλά η πολιτική επίθεση του πρώην συγκυβερνήτη του Αντώνη Σαμαρά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς επιτίθεται το περήφανο λιοντάρι στην νεαρή γαζέλα που είχε το θράσος να εισέλθει στην περιοχή του. Στην άγρια φύση η συγκεκριμένη εικόνα συνοδεύεται από την παρουσία της ύαινας η οποία περιμένει υπομονετικά για να φάει ότι έχει απομείνει.

Η πρόεδρος όμως δεν συνηγόρησε με τις απόψεις του πρώην προέδρου, διότι το μέλλον της είναι απόλυτα συνυφασμένο με το μέλλον του Κυριάκου. Και δεν μιλάω μόνο για το πολιτικό τους μέλλον.

Ακόμα και οι μύδροι Βενιζέλου για το ενεργειακό και τις «περίεργες» επιλογές του Κυριάκου, άφησαν την πρόεδρο παγερά αδιάφορη, με την σκέψη της να πλανάται σαν περιστέρι στο επόμενο πολυτελές ταξίδι της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.