Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αληθινή φρίκη έζησε υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ όταν του ζήτησαν 20.000 ευρώ!

  Φρίκαρε υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τα λεφτά που του ζήτησε εταιρεία διαχείρισης λογαριασμών social media σύμφωνα με το topontiki.gr. Ο νεαρός πολιτευτής, ο οποίος φιλοδοξεί να εκλεγεί, δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει για την προεκλογική περίοδο (γύρω στα 20.000 ευρώ).

  Το βάρος δεν μπορεί να το σηκώσει και γι’ αυτό αποφάσισε να «τρέξει» μόνος του τους λογαριασμούς του – οι οποίοι, εδώ που τα λέμε, θέλουν αλλαγές – μέχρις ότου ανακοινωθούν επισήμως οι εκλογές.

  Πάντως η αλήθεια είναι ότι το προεκλογικό κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο. Πολιτευτές που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο. Όλα αυτά την ώρα βέβαια που δεν βρίσκουν ακίνητο να εγκατασταθούν για τον προεκλογικό τους αγώνα. Έχουν «πάρει φωτιά» τα μεσιτικά γραφεία, αλλά και πάλι τίποτα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ