Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Έρχεται η «Αριστερή Πλατφόρµα» των «Παπανδρεϊκών» στο ΚΙΝΑΛ – Ποιοι θα μετέχουν

  Μπορεί ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου να έχει αποδεχτεί τη συντριβή που υπέστη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ωστόσο με το αποτέλεσμα της βαριάς ήττας φαίνεται ότι δεν έχουν συμβιβαστεί αρκετά πρόσωπα από τον πολιτικό του περίγυρο.

  Και αναφέρομαι σε αυτούς που κατά καιρούς έχουν εμπλακεί στην προώθηση σεναρίων για συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Χαρακτηριστικές είναι, άλλωστε, οι περιπτώσεις του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή Δημήτρη Ρέππα και του Μιχάλη Καρχιμάκη. Αμφότεροι εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες να υποστηρίζουν τη θέση πως η εκλογική προίκα που κέρδισε στον χώρο του Κινήματος Αλλαγής η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου δεν θα πρέπει να «λεηλατηθεί» από την επέλαση του Νίκου Ανδρουλάκη, που ήδη οργανώνει τη νέα ηγετική ομάδα του.

  Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά αυτό σημαίνει πως οι ψηφοφόροι του Γιώργου Παπανδρέου (στον πρώτο γύρο έλαβε περί τις 75.000 ψήφους και στον δεύτερο γύρο περί τις 66.000) και κυρίως τα εκατοντάδες στελέχη που έτρεξαν σε όλη την Ελλάδα για να βοηθήσουν στις εσωκομματικές εκλογές τον πρώην πρωθυπουργό με κάποιον τρόπο θα πρέπει να οργανωθούν με όρους διακριτής παρουσίας στα εσωτερικά δρώμενα το προσεχές διάστημα και σίγουρα μέχρι το συνέδριο, όποτε αυτό πραγματοποιηθεί.

  Αν μη τι άλλο, αυτή η παρασκηνιακή κινητικότητα παραπέμπει στην οικοδόμηση μιας τάσης με «αριστερό πρόσημο» εντός του Κινήματος Αλλαγής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ