Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Έπεσαν… τηλέφωνα για τις Σπέτσες και το ζεύγος Μητσοτάκη-Σάκκαρη

  Όταν σε διάφορα δημοσιεύματα αποκαλύφθηκε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, και η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, γνωρίστηκαν πριν 6 μήνες στο πάρτι ενός κοινού φίλου τους στις Σπέτσες, ένα κύμα γιγαντώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρνητικά σχόλια και αγανάκτηση.

  Βλέπετε, πριν 6 μήνες, όπως ανέφερε και μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, είχαμε… lockdown και όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί όχι σε πάρτι στις Σπέτσες δεν μπορούσαμε να πάμε, αλλά έπρεπε να στείλουμε μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου για να αγοράσουμε μία φραντζόλα ψωμί.

  Αφήστε που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όπως διαβεβαίωνε υπερηφάνως ο πατέρας του, ήταν φαντάρος στον Έβρο, που «πέφτει» αρκετά μακριά από το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού.

  Ως εκ τούτων, το κύμα αγανάκτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε και το Μαξίμου, καθώς σύμφωνα με το matrix24.gr τα δημοσιεύματα… «διορθώθηκαν» και αίφνης, φίλοι του ζευγαριού έλεγαν πως το πάρτι στις Σπέτσες είχε λάβει χώρα το καλοκαίρι του 2020 και όχι πριν 6 μήνες.

  Όποιος είναι καλοπροαίρετος, θα κάνει ότι το πιστεύει…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ