Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Έντονη κινητικότητα από την «ομάδα Σαμαρά» – Όλα τα ονόματα

  Το τελευταίο διάστημα, όπως μεταδίδει η “Καθημερινή”, βουλευτές που ανήκουν στον λεγόμενο κύκλο συνομιλητών του Αντώνη Σαμαρά αναπτύσσουν έντονη κινητικότητα. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Ανδρέας Κατσανιώτης, που έχει κάνεισε λίγες ημέρες ουκ ολίγες παρεμβάσεις, όλες με αντιπολιτευτική χροιά.

  Για παράδειγμα, στην τελευταία Κ.Ο. ο βουλευτής Αχαΐας άφησε υπονοούμενο πως δεν μπορεί να γίνει μία τόσο μεγάλη αλλαγή στα εργασιακά χωρίς να έχει προηγηθεί ευρεία και σχολαστική συζήτηση. Στην ίδια λογική κινείται και μια ευρύτερη ομάδα, στην οποία ανήκουν ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Γιώργος Βαγιωνάς, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Στέργιος Γιαννάκης, ο Φώντας Μπαραλιάκος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ