Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Έντονη δυσφορία στο Μαξίμου για την Μενδώνη

  Αν και επί πολλούς μήνες το Μέγαρο Μαξίμου περιέβαλλε με εμπιστοσύνη την Λίνα Μενδώνη για τις επιλογές της ως προς τα έργα που διεξάγονται στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, φαίνεται ότι πλέον κάτι έχει αλλάξει.

  Καίτοι η ίδια η υπουργός Πολιτισμού βάλλει κατά των επικριτών της και καταγγέλλει «fake news», οι αντιδράσεις για όσα γίνονται στην Ακρόπολη έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

  Ήδη, δύο από τις μεγαλύτερες γαλλικές εφημερίδες έχουν φιλοξενήσει εκτενή «αφιερώματα» στους τραυματισμούς που έχουν υποστεί τα γλυπτά στον Ιερό Βράχο από εργασίες με… κομπρεσέρ, αλλά και πόσο έχει τραυματιστεί το μνημείο αισθητικά από τις τσιμεντοστρώσεις και τις λοιπές βαρβαρότητες.

  Το γεγονός, λοιπόν, ότι πλέον η… «δόξα» του υπουργείου και οι επιλογές της Λίνας Μενδώνη έχουν καταστεί «διεθνείς», ουδόλως αρέσει στο Μέγαρο Μαξίμου, με τα σενάρια αντικατάστασης της υπουργού να έχουν επανέλθει στο προσκήνιο.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmatrix24.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ