Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Ένα ενδιαφέρον άρθρο από κορυφαίο πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ για όσα θα συμβούν στον ΣΥΡΙΖΑ

  Ένα ενδιαφέρον άρθρο στο «Νέα Σαββατοκύριακο» έγραψε ο πρών βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Ρέππας, προσπαθώντας να ιχνηλατήσει την εγχώρια πολιτική σκηνή και τις εξελίξεις της.

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διανύσει μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας όσο δεν κατανοεί πως είναι άλλο η πολυσυλλεκτικότητα και άλλο η Βαβυλωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Κι αυτό είναι απότοκο της ενστικτώδους συμφωνίας μεν για την επικαιροποίηση της ταυτότητάς του, της ταυτόχρονης ποιοτικής διαφωνίας δε για τα στοιχεία της νέας ταυτότητας».

  Ο Δημήτρης Ρέππας καταλήγει στο συμπέρασμα πως η ευστάθεια της χώρας απαιτεί δύο ισχυρούς πόλους. Τον Συντηρητικό και τον Προοδευτικό. Αν δεν “συγκροτηθεί” η “σκέψη” στον Προοδευτικό χώρο, τότε η ιδεολογική ηγεμονία της Δεξιάς δεν μπορεί να “σπάσει” εύκολα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ