Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Έκπληξη στη ΝΔ: Ποιος επιθυμεί την επιστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου

  Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 31,7% (έναντι 31%), ο ΣΥΡΙΖΑ 22% (έναντι 22,2%), ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενισχύει το ποσοστό του στο 13% (έναντι 12,5%). Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 5,3% και το ΜέΡΑ25 με 3%.

  Συντριπτική είναι η υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας και στην παράσταση νίκης, καθώς το 56,4% πιστεύει πως θα κέρδιζε η ΝΔ, έναντι του 21,6% που τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που την επομένη Κυριακή διεξαγόταν εκλογές.

  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Το καταλληλότερο σχήμα για κυβέρνηση συνεργασίας
  Στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, το 39,7% θέλει κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ επιθυμεί το 25,3% ενώ κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θέλει το 4,4%.

  Παράλληλα, όσον αφορά το χρόνο των εκλογών, η πλειοψηφία λέει «όχι» στις πρόωρες κάλπες καθώς το 55,6% πιστεύει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν στη λήξη της θητείας.

  Η ΝΔ «ψηφίζει» Ευάγγελο Βενιζέλο


  Στην ερώτηση αν θα θέλατε να δείτε στην ενεργό πολιτική τον Ευάγγελο Βενιζέλο (31,3%), την Άννα Διαμαντοπούλου (26,4%) ή το Γιώργο Φλωρίδη (17%), το μεγαλύτερο ποσοστό λαμβάνει ο Ε. Βενιζέλος.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι την “επιστροφή” Βενιζέλου επιθυμούν οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ (59%), σε αντίθεση με αυτούς του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ψηφίζουν υπέρ της “επιστροφής” της Διαμαντοπούλου.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ