Άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται η κυβέρνηση – Προκρίνει επιλογές του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα στη Δικαιοσύνη

Άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται η κυβέρνηση. Μετά την ατυχή αντικατάσταση της Θάνου φαίνεται πως η κυβέρνηση σταθμίζει πολύ τις επιλογές της στην τοποθέτηση δικαστικών λειτουργών σε θέσεις υψίστης σημασίας.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι έχει βγει ανοιχτά εδώ και ένα μήνα και προκρίνει επιλογές ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή του Γιάννη Χαλκιά, πρώην του ΝΣΚ, ως το επικρατέστερο πρόσωπο για τον έλεγχο συμβάσεων παρά τις καταγγελίες των παλαιοκομματικών ότι ανήκει στην ομάδα Θάνου – Βούτση.

Να είστε σίγουροι κύριε Μητσοτάκη ότι δεν θα είναι άλλο ένα φιάσκο Αποστολάκη, γιατί ο κ. Χαλκιάς είναι εύκολος στην προσαρμογή. Τουλάχιστον για αρχή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!