Παραληρηματικός οχετός από τον Άδωνι

Σε απίστευτα επίπεδα γελοιότητας κινείται σταθερά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε κάθε στιγμή δεν χάνει ευκαιρία να το αποδείξει και να το επιδείξει.

Σε εκδήλωση που έγινε προ ολίγων ημερών στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για τα «Fund Managers’ Awards», ο Υπουργός Ανάπτυξης αποθέωσε την έννοια του καπιταλισμού, ως μόνη πραγματική δύναμη προόδου και επιτέθηκε με αγοραίες εκφράσεις στην Αριστερά, λέγοντας πως είναι «ιδεολογική ηγεμονία» στην Ελλάδα και αποτελείται από διάφορους «τεμπέληδες» που «δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ πραγματικά».

Προσέβαλλε χυδαία δηλαδή και υποβάθμισε μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων, μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη από τον ίδιο…

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη μόνο όποιος καταλαβαίνει τι θα πει χρήμα είναι ικανός άνθρωπος, καθώς «οι Αριστεροί είναι μόνο για ανεπρόκοπα πράγματα, δεν μπορούν να κάνουν πράγματα της προκοπής. Αν ανοίξετε το κορυφαίο λεξικό αρχαίων ελληνικών στον πλανήτη, αν πάτε στη λέξη δεξιός, μεταφορικά, σημαίνει ευοίωνος, εργατικός, ευφυής, αποτελεσματικός. Αριστερός, μεταφορικά, ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης. Αυτό είναι στ’ αλήθεια, αυτό σημαίνει στα ελληνικά δεξιός αριστερός. Είχε να κάνει στην πραγματικότητα στην αρχαιότητα με το από πού ερχόντουσαν τα πουλιά. Αν ο οιωνός αίσιος, ή απαίσιος. Αίσιος ο δεξιός, απαίσιος ο αριστερός».

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...