Παραιτείται γνωστός τηλεοπτικός αστέρας – Σοκ στο κανάλι, όλα δείχνουν αποχώρηση

Η διοίκηση του σταθμού του ζήτησε να καταθέσει την παραίτησή του – Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στα media

Γράφει ο Καναλάρχης


Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός τηλεοπτικός αστέρας, πρόσωπο πρώτης γραμμής με μεγάλη τηλεθέαση και χρόνια παρουσία στο κανάλι όπου εργάζεται, έχει κληθεί να υποβάλει την παραίτησή του.
Η εξέλιξη έπεσε σαν βόμβα στα γραφεία του σταθμού, καθώς πρόκειται για όνομα με αναγνωρισιμότητα και εμπορική βαρύτητα, που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν «αδιαπραγμάτευτο» στην τηλεοπτική του θέση.

Το αίτημα της παραίτησης, όπως αναφέρουν πηγές από τον χώρο, διατυπώθηκε με “κομψό” τρόπο, ωστόσο πίσω από το πέπλο ευγένειας κρύβεται έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τη στάση του παρουσιαστή τους τελευταίους μήνες.
Η παραίτηση αναμένεται να γίνει αποδεκτή, εκτός αν υπάρξει δραματική ανατροπή τις επόμενες ώρες.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο παρασκήνιο, καθώς το πρόσωπο αυτό είχε διαφωνίες με στελέχη του σταθμού για την κατεύθυνση της εκπομπής του και για ζητήματα χειρισμού θεμάτων που προκάλεσαν αντιδράσεις.
Παράλληλα, άλλος μεγάλος τηλεοπτικός όμιλος έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να τον εντάξει στο πρόγραμμά του, εφόσον επισημοποιηθεί η αποχώρησή του.

Η είδηση έχει προκαλέσει ανησυχία και συζητήσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς πρόκειται για πρόσωπο που συνδέεται με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μεγάλο εμπορικό κύκλο συνεργασιών.
Αν τελικά αποχωρήσει, θα πρόκειται για μία από τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις της χρονιάς, με αλυσιδωτές επιπτώσεις στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου