Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής των Τεμπών Ρουμπίνη Λεονταρή

Την αποχή της από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου ζήτησε με αίτημά της προς τον Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η ιατροδικαστής, στην αίτηση αποχής αναφέρει ότι, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, δέχθηκε σοβαρές δυσφημιστικές επιθέσεις, κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων και ΜΜΕ. Αναφέρει πως η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός εκ των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, την κατηγόρησε αβάσιμα μεταξύ άλλων για σκοπιμότητα και πλημμελή εκτέλεση της εργασίας.

Η κυρία Λεονταρή αιτείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας να γίνει αποδεκτή η δήλωση αποχής της από κάθε περαιτέρω ενέργεια που αφορά την υπόθεση του Βασιλείου Καλογήρου και να απαλλαγεί από την αξιολόγηση ευρημάτων, τα εργαστηριακά αποτελέσματα, τη σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσης νεκροψίας-νεκροτομής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;