Παρέμβαση του Άκη Τσελέντη για την παράνομη δόμηση στη Σαντορίνη: «Ποιον δουλεύετε βρε άθλιοι;» (pic)

Με μια νέα του ανάρτηση, ο καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, τοποθετείται για την παράνομη δόμηση στη Σαντορίνη παρά την παρουσία δύο ενεργών ηφαιστείων και συγκεκριμένα στην καλντέρα, όπου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι σεισμοί.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει: «Όταν η λαιμαργία του ανθρώπου για κέρδος τον τυφλώνει και δεν βλέπει ότι ζει ή επενδύει σε ένα περιβάλλον εντός του οποίου υπάρχουν δύο ενεργά ηφαίστεια και ένα σεισμικό ρήγμα παραπέρα, που το 1956 έδωσε σεισμό 7,7 R με τσουνάμι 25 μ.

Το ποιο τραγικό όμως είναι ότι η πολεοδομία όταν της ετέθη το θέμα απάντησε ότι λόγω της σεισμικότητας δεν μπορεί να προβεί σε ελέγχους ενώ αυτή η εξόφθαλμη παρανομία ξεκίνησε πολύ πιο πριν από την έναρξη της σεισμικότητας!

Ποιον δουλεύετε βρε άθλιοι; Διερωτώμαι μέχρι πού θα φτάσει αυτή η ασυδοσία. Ο Δήμος τι κάνει; Κρατά το φανό της διαπλοκής; Αἰδώς Ἀργεῖοι»

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Τσελέντη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;