Παρέμβαση – βόμβα του Δημήτρη Μελισσανίδη λίγο πριν από τον τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα (vid)

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να καλυφθεί με το έμβλημα της διοργάνωσης του τελικού του Conference League η φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς στη φυσούνα και ειδικά στη σημερινή ημερομηνία, στην επέτειο της Άλωσης.
Η OPAP Arena έχει «ντυθεί» σε πολλά σημεία με τα χρώματα και τα εμβλήματα του τελικού του Conference League ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, όπως για παράδειγμα οι τέσσερις πυλώνες του γηπέδου με τις μεγάλες μορφές της ΑΕΚ.

Ο προγραμματισμός της UEFA ήταν να καλυφθούν και οι δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα. Η μεγάλη φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς και η άλλη με τους πρόσφυγες. Το ενδεχόμενο αυτό όμως απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη με προσωπικές του ενέργειες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει καν στη διαδικασία συζήτησης για κάτι τέτοιο ακόμα και αν υπήρχε πιθανότητα να τεθεί ζήτημα ομαλής τέλεσης του τελικού.

Ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να σκεπαστεί η φωτογραφία της Αγιά Σοφιάς τη σημερινή ημερομηνία, την 29η Μαΐου, στην επέτειο της Άλωσης, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Τελικώς καμία από τις δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα δεν καλύφθηκε και το «Διαμάντι της Οικουμένης», η Αγιά Σοφιά, θα δεσπόζει στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ