Παράξενη φημολογία: Τι λέει ο Καραμανλής για τον Τασούλα

Μια παράξενη φημολογία τις τελευταίες ημέρες «θέλει» τον Κώστα Καραμανλή (της Ραφήνας) να είναι ενοχλημένος με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και την αναμενόμενη «προειδοποίησή» του.

Λέγεται, μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ieidiseis.gr ότι σε συνομιλητές του εξαπολύει αιχμές και «δηλητηριώδη» σχόλια κατά του Τασούλα. Η έκπληξη είναι ότι ιστορικά οι σχέσεις των δύο ήταν καλές και ποτέ δεν είχαν δημιουργηθεί σκιές και εντάσεις. Τι άλλαξε; Άγνωστο. Ίσως απλώς ο πρώην πρωθυπουργός ενοχλείται πλέον με ό,τι έχει να κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιλογές του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.