«Παίξαν στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές ακροδεξιές ψήφους…» – Σφοδρή επίθεση την κυβέρνηση από τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, για το ζήτημα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Όπως τονίζει από την κυβέρνηση: «Καλλιέργησαν ελπίδες στους εθνικιστές της άλλης πλευράς ότι θα ακυρώσουν μαζί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Βγήκε λοιπόν. Τώρα το παρακαλούν να τηρήσει τη συμφωνία. Τώρα ικετεύουν.»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Με αυτήν τη φρασεολογία, με αυτήν την πολιτική απάτη, έπαιξαν στα ζάρια ένα εθνικό θέμα για μερικές χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους.
Εύχονταν να βγει το VMRO.
Καλλιέργησαν ελπίδες στους εθνικιστές της άλλης πλευράς ότι θα ακυρώσουν μαζί τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Βγήκε λοιπόν.
Τώρα το παρακαλούν να τηρήσει τη συμφωνία.
Τώρα ικετεύουν.

Ας αναλογιστεί ο δημοκρατικός κόσμος τι πληγές μπορεί να ανοίξει το μίσος, η προπαγάνδα και ο αμοραλισμός, όταν του δώσεις 41%.

Ο Στ. Κασσελάκης σήμερα σε Καρδίτσα και Λάρισα

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία. Σήμερα θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ