Πέθανε πασίγνωστος επιχειρηματίας

Έφυγε από την ζωή χθες ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, σε ηλικία 97 ετών, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία «Ήλιος Μπαχαρικά» με ανάρτησή της στο Instagram.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος υπήρξε διοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας.

Στην ανάρτηση της οικογένειας επισημαίνεται:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, σήμερα ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Βασίλειου Διαμαντόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος όχι μόνο ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας “Ήλιος Μπαχαρικά”. Ο αγαπημένος μας Βασίλειος Διαμαντόπουλος ήταν μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους όσους τον γνώρισαν και θα μείνει αξέχαστος για την αγάπη, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του.

Η απώλεια του αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας και στην εταιρεία μας που δεν μπορεί να γεμίσει.

Ο ίδιος προσέφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρηση, αλλά και το πάθος και την δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας.

Θα τιμήσουμε τη μνήμη του Βασιλείου Διαμαντόπουλου και το έργο του στην εταιρεία μας με αφοσίωση στην συνέχιση της αποστολής του».

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η εταιρεία «Ήλιος Μπαχαρικά» ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά Carino, είδη ζαχαροπλαστικής, αρωματικά φυτά, αφεψήματα (βότανα), τροφές πουλιών και είδη θυμιάματος.

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ αφουγκράζονται τον καταναλωτή προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας με τα οποία μπορούμε να δίνουμε προσωπικό χαρακτήρα στο φαγητό μας και να απογειώνουμε τη γεύση μας.

Η ευρύτατη γκάμα προϊόντων της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά» είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πρακτικές και πολυτελείς συσκευασίες και τροφοδοτούνται στην ελληνική αγορά από ένα πλήρες δίκτυο διανομής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...