Ο Χρυσοχοΐδης αντί να παραιτηθεί δηλώνει συντετριμμένος για τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη χώρα (vid)

Σίγουρος ότι θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια στο θέμα της δολοφονίας της νεαρής γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους, εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου αυτή τη στιγμή έχει σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης για το θέμα της αστυνόμευσης.

«4 μέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απριλίου, όπου χάθηκε μια νέα κοπέλα, η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε» τόνισε ο υπουργός.

«Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές -αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες, όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφτεί τίποτε. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη, και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα» επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όσον αφορά στο αντικείμενο της σύσκεψης ανέφερε: «Είμαι εδώ σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, για έναν σπουδαίο λόγο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης. Έχουμε ήδη φέρει περίπου πεντακόσιους νέους αστυνομικούς. Προσθέσαμε σε όλες τις κρίσιμες υπηρεσίες, για να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα, τα ζητήματα της κυκλοφορίας με αφορμή το flyover, τα προβλήματα και τις συνέπειες που έχει».

Επιπλέον επισήμανε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι η σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε: «Γι αυτό κάλεσα τους δημάρχους και τον επικεφαλής της Περιφέρειας, τον κ. Τζιτζικώστα, προκειμένου να παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Επίσης θα γίνει μια παρουσίαση και για την τροχαία, την κίνηση στην πόλη και τη ρύθμιση του ζητήματος του flyover όπως και ζητήματα που αφορούν τη νεανική βία, τη βία ανηλίκων, που κι εκεί γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την αστυνομία, όπως επίσης και την ενδοοικογενειακή βία».

Ο υπουργός ανέλαβε τη δέσμευση ότι κάθε μέρα όλο και περισσότερο και με τη δική του παρουσία και με την παρουσία της νέας ηγεσίας και όλων των αστυνομικών -από τους αξιωματικούς μέχρι τον απλό αστυφύλακα θα βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, με σκοπό να προασπίσουν τη ζωή και την ακεραιότητα τη δική τους και των παιδιών τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...