Ο Σταμάτης Κραουνάκης ξεσπά για το «μαγαζάκι του Τσίπρα» – Τι λέει για Κασσελάκη και Αυγενάκη (vid)

Για τις πολιτικές εξελίξεις, την Κεντροαριστερά αλλά και το εξοργιστικό επεισόδιο με τον Λευτέρη Αυγενάκη μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN.

«Δεν έχω καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Ούτε να τους ξαναδώ, κανέναν! Ήταν όλοι ανεξαιρέτως χαμηλότεροι των περιστάσεων, μαγαζάκια. Δεν συμμετέχω στα μαγαζάκια. Λες να μην τα έχω πει; Με κάποιους ανθρώπους είμαστε φίλοι, δεν θα κράξω, θα τα πω κατ’ ιδίαν», ανέφερε ο μουσικοσυνθέτης.

»Είμαι παιδί της Αριστεράς καθαρά. Η τελευταία μας ελπίδα ήταν ο Αλέξης. Δεν είμαι πολιτικός να αναλύω γιατί ο Τσίπρας κάνει μαγαζάκι. Ο Κασσελάκης είναι συμπαθής αλλά δεν ακούνε. Κάτι άλλο τους επιβάλλεται από τους συμβουλάτορες», πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Το θέμα μας είναι ότι τον καημένο τον μεροκαματιάρη ουδείς τον λαμβάνει υπόψη του με ένα λεξιλόγιο 300 λέξεων όλες οι παρατάξεις και τα κόμματα προσπαθούν να διαχειριστούν τον ανθρώπινο πόνο την ώρα που άνθρωποι πηδάνε από τα παράθυρα. Πρέπει για κάποιο λόγο με κάποιον τρόπο να κινητοποιηθεί η κοινωνία. Αυτό θα γίνει ή από το μεγάλο πνίξιμο ή αν εμφανιστεί ένα πρόσωπο που να μας παρασύρει σε μια καινούργια περιπέτεια», επισήμανε.

«Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από τον φλοιό αν ήταν σοβαρό. Δεν βλέπετε ότι εμφανίστηκαν όλα τα φαντάσματα που είχαν φάει τον άμπακο; Ανοίξτε τα βιογραφικά τους. Και οι 7 ήταν γαϊδάρες!», επισήμανε.

Για τον Λευτέρη Αυγένακη

Αναφορικά με το εξοριστικό επεισόδιο στο αεροδρόμιο, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «H Kρήτη, επειδή είμαι Κρητικός, έπρεπε να απαγορεύσει την είσοδο σε αυτόν για πάντα στο νησί. Δεν έπρεπε να του επιτραπεί να ξαναπατήσει το πόδι του».

»Οι κοινωνίες των ανθρώπων, τα σπίτια θα σηκώσουν ξανά όπως τώρα σηκώνουν τον καημό. Όλοι κοιτάνε την καρεκλίτσα τους και τον μισθουλάκο τους. Αν είναι να τραβηχτούμε θα πάω πίσω στην παλιά μου “πατρίδα” στον Περισσό, το “κεντροαρί” δεν μου λέει τίποτα», τόνισε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ