Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινά την επιτροπή του συνεδρίου και τα νέα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ

Το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από νέους φίλους, και ακόμα και παλαιούς που αποφάσισαν να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα ηγεσία, αποτελεί σημαντική εξέλιξη σύμφωνα με την Κουμουνδούρου. Η ένταξη σε νέους τομείς και ομάδες εργασίας του κόμματος έχει καταγράψει μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον 1.500 ατόμων, τα οποία έχουν υποβάλει τα βιογραφικά τους.

Αυτοί οι ενδιαφερόμενοι περιλαμβάνουν τόσο νέους όσο και καταξιωμένους επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι εκφράζουν την πρόθεσή τους να συμβάλουν στην κατάρτιση ενός σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Σε σχέση με αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεδριάζει σήμερα την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), εγκαινιάζοντας την πορεία προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο.

Τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ, που προσφέρουν μια πρώτη κίνηση για το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και τη διαμόρφωση πολιτικών, έκαναν πρεμιέρα το χθεσινό μεσημέρι. Αυτά αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της παραγωγής σύγχρονης πολιτικής για την ανασυγκρότηση της χώρας, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου.

Στη συνάντηση των συντονιστών και των think tanks, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσίασε την αντίληψη και τον σχεδιασμό τους, ενώ η Διάνα Βουτυράκου ανέπτυξε την πορεία αξιολόγησης των αιτήσεων και τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προτάσεις και ιδέες για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης τέθηκαν επί τάπητος.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...