Ο οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν αρκετή ώρα πάνω από την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρά τη χαρά της κατάκτησης της Euroleague η αργοπορία στην προσγείωση του αεροπλάνου της επιστροφής από το Βερολίνο, προφανώς τον εξόργισε.

Συγκεκριμένα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram διάλογο με τον πιλότο του αεροπλάνου της εταιρείας που μετέφερε αυτές τις μέρες τον πρωταθλητή Ευρώπης, και τον εξής διάλογο.

«Παρακαλώ μπορώ να μάθω, μου το λέτε ξανά αυτό σας παρακαλώ. Δεν είναι δυνατόν. Έχουμε κάνει 4 πτήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες, 3 ώρες τη μία καθυστέρηση, 2 ώρες την άλλη, 1 ώρα την άλλη και τώρα μου λέτε ότι θα έχουμε σαν σύνολο άλλη 1,5 ώρα καθυστέρηση; Όλα αυτά λόγω του «Βενιζέλος», σωστά;», τόνισε ο Γιαννακόπουλος.

Η απάντηση του πιλότου ήταν: «οι κωδικοί που δίνει το αεροδρόμιο είναι ότι είμαστε στις αφίξεις σε short staff, δηλαδή δεν υπάρχει προσωπικό».

Για να απαντήσει εκ νέου ο Γιαννακόπουλος: «Είχαμε λοιπόν το αεροδρόμιο μας μια χαρά, για να το δώσουμε με διαγωνισμό στους ξένους και να έχουμε καθυστερήσεις, λόγω του ότι δεν έχει προσωπικό το “Ελ. Βενιζέλος”. Βάλτε προσωπικό η εταιρεία που το πήρατε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ