Ο μόνιμος δημοσκόπος του Μαξίμου έστειλε μυστικές δημοσκοπήσεις και ο Μητσοτάκης χαμογελά

Μετά από πολύ καιρό, κάποια μικροχαμόγελα επέστρεψαν στο Μαξίμου σύμφωνα με το ieidiseis.gr. Αιτία και αφορμή τα μαντάτα από την τελευταία σοδειά των δημοσκοπήσεων που έστειλε ο μόνιμος δημοσκόπος του Μεγάρου, Θωμάς Γεράκης.

Η Ν.Δ. φαίνεται ότι, από τα χαμηλά του 24-25%, δείχνει να ανακάμπτει κοντά στην περιοχή του 28-29%. Παράλληλα, ένας άλλος ευαίσθητος δείκτης εμφανίζει βελτίωση. Το ποσοστό των πολιτών που πιστεύει ότι η κυβέρνηση επιχειρεί τη «συγκάλυψη» για τα Τέμπη έπεσε περίπου 10 μονάδες.

Πάντως, επειδή όλες αυτές οι τάσεις παραμένουν «εύθραυστες», το ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθούν τη μεταπασχαλινή περίοδο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πυρηνική βόμβα από κορυφαίο υπουργό του Τσίπρα: «Δεν έπρεπε να ρίξουμε τον Σαμαρά. Δεν έπρεπε να πάρουμε την εξουσία»

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Κάτω από τα ραντάρ των δημοσκόπων: Τα δύο κόμματα που ετοιμάζονται για την εκλογική έκπληξη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ενώ...