Ο Μητσοτάκης έδειξε πανικό και οι πολίτες θα του απαντήσουν στις ευρωεκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει ποιος είναι ο πρωθυπουργός και θα το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην αξιωματική Αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός της ακρίβειας, των μεγάλων σκανδάλων, της αδιαφάνειας και των υποκλοπών, ο πρωθυπουργός της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, κατέφυγε και σήμερα στην προσφιλή του τακτική: στην κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον οποίο κατηγόρησε για μια ακόμη φορά για λαϊκισμό. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να θυμηθεί τις συγκεντρώσεις που γίνονταν στο Σύνταγμα από πολίτες εξαιτίας της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησε τη χώρα η ΝΔ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του».

«Ας γνωρίζει ότι όσο κι αν επιστρατεύει τους Ευρωπαίους φίλους του στην προσπάθειά του να απαξιώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την περίοδο διακυβέρνησής του οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ